Aula oberta

Setmana del 12-11 al 26-11
Nom Marta Cognom Pérez

Què has fet?...

He avançat a tecnologia perquè ja vam acabar la biblioteca i ara fem una mica de tecnologia. També he ordenat amb el Ruben i la Africa, el armari de les pintures. El dimarts al tastet de carpintería vaig tallar en files unes tires de faig.

Què has après?...

He après com fer un taulell d’escacs, a plàstica he après a fer una làmina que no sabia acabarla, he après a fer una entrada al bloc i com editar-la, he après com pujar un collage al bloc. També m’he après una cançó de flauta.

El meu esforç és de... 7


La setmana vinent he de millorar...

He de millorar en plástica i en música. A plástica perquè no faig bé les llàmines i a música perquè no entenc algunes coses. També he de millorar l’atenció a classe perquè de vegades no estic molt atenta perquè penso en altres coses.

El treball en grup/individual és...

En grup cada vegada és pitjor, durant aquests dies no creixem com a grup, tot el contrari anem sent menys un equip. Això és degut al comportament d’alguns companys que “treballen” pel seu compte i no es preocupen de ningú que no siguin ells.

El que més t’ha agradat de la setmana és...

El que més m’ha agradat ha sigut matemàtiques. La Carme és la profesora que millor explica i la que em cau més bé. I com estem fent fraccions i mi m’agraden molt, doncs és el que més m’agrada de la setmana.La meva nota setmanal és de 7,5             Nota del professor

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada